Avrupa şampiyonu genç halterci, Niğde'de coşkuyla karşılandı

Organizasyonda 15 yaş altı kategorisi erkekler 73 kiloda koparmada 114 kilo, silkmede 138 kilo, toplamda 252 kilo ile 3 altın madalya kazanan Yasin'i Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, vatandaşlar ve ailesi coşkulu bir şekilde karşıladı.

Niğde Terminalinde düzenlenen davullu zurnalı karşılama töreni sonrasında şehir turu atan şampiyon sporcu hedefinin Dünya Şampiyonası'nda da derece yapmak olduğunu söyledi.

Milli halterci Yasin de Polonya'da ülkesini gururla temsil etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Karşılama töreninde açıklamalarda bulunan Yasin Büyükhüseyinler şunları söyledi: "Şampiyonluğumda emeği geçen başta antrenörüm Nihat Arslan'a ve İl müdürlerime teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedeflerim arasında dünya şampiyonluğu var. İnşallah orada da başarılarımın devamı gelecek. Çalışmalarıma aralıksız devam edeceğim. Bana destek veren herkese teşekkür ederim."

Niğde İl Gençlik ve Spor Müdürü İlker Ötgünlü, "Sporcumuzu Ankara'ya Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne gönderdik. Polonya'da ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Büyüklerde ve daha sonra dünya şampiyonasında yine ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum." diye konuştu.

Polonya'da düzenlenen şampiyonada 73 kiloyla mücadele eden Yasin Büyükhüseyinler, koparmada 114 kilo, silkmede 138 kilo, toplamda 252 kilo ile 3 altın madalya kazanmış ve Avrupa şampiyonu olmuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku