Avrupa Hareketlilik Haftası kutlandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte sporcular, tekvando, karate, tenis gösterisi sundu.

Törene Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Ağadayı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan ve sporcular katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdür yardımcısı Turan Sayın, Avrupa Hareketlilik Haftası"nın temel amacının çarpıcı aktivitelerle hareketli yaşamı sağlamak olduğunu söyledi.  Sayın, "Türkiye'de 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan etkinliklerde kutlanan spor haftası, geleneksel olarak düzenlenmektedir. Önce sağlık, sağlık için spor yapmayı ihmal etmeyelim. Sporun önemini her yerde göstermemiz lazım. Üstümüze düşen görev, sporu her yaşa indirgemektir" dedi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku