Arı Yetiştiricilerine 108 Ton Şeker Dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığının desteğiyle, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Koordinatörlüğünde İlkbahar mevsiminde yeterli polen oluşumuna kadar ki dönemde arı ölümlerini engellemek amacıyla Niğde'de arı yetiştiriciliği yapan Arıcılık Kayıt Sistemine kayıtlı ve işletmesi aktif olan 327 arı yetiştiricilerine toplam 108 ton toz şeker dağıtımı yapıldı.

Şeker dağıtımı programında konuşan Niğde Arı Yetiştiriciler Birlik Başkanı Mustafa Ünal; “Kış aylarının, özellikle Mart ayının, çok sert gitmesi nedeniyle şekere daha çok ihtiyaç duyduk, arılarımız nektar hiç bulamadı. Kışın da bıraktıklarımızı soğuktan dolayı çok erken yedi. Bundan dolayı yavruları besleyebilmek için, bal dönemine Haziran ayına hazırlayabilmek için şekere daha çok ihtiyacımız oldu. Bu bizim için çok önemli bir destek oldu. Allah razı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku