Anadolu Üniversiteler Birliği Tanıtım Fuarları Başladı

AÜB Fuarı 8 Mayıs'ta Niğde'de

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde ve bölge illerdeki üniversite öğrencisi adaylarının geleceklerini inşa etmeleri adına düzenlenen bu fuarların oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin bölgesel, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer alarak hem Üniversitemizin hem de Niğde ilinin tanıtılması noktasında değerli çalışmalar yürüttüğünü sözlerine ekleyen Rektör Uslu, Üniversitemiz himayesindeki AÜB Üniversite Tanıtım Fuarı'nın ise Bugün saat 10.00’daki açılışla gerçekleşeceğini belirtti.

Rektör Uslu'dan Niğde'deki Fuara Davet

Niğde'deki fuara tüm aday öğrencilerimizin ve hemşerilerimizin davetli olduğunu vurgulayan Rektör Uslu açıklamalarının sonunda stantlara ziyaretlerde bulunarak, fuarların tüm paydaşlar ve öğrenciler için hayırlara vesile olmasını temenni ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku