Altunhisar'a Tekstilkent Kuruluyor

. Tekstilkent projesi sayesinde tekstilin yeni üssü Altunhisar olacak. Altunhisar’da tekstil altyapısının oluşturulmasında da önemli rol oynayacak olan proje, kadın ve gençlerin istihdama katılmasında da öncü rol üstlenecek. 2 adet bin 500 metrekarelik alana kurulacak olan ve ilçenin yıldızı olmasında önemli rol oynayacak olan Tekstilkent projesinin, yaklaşık 300 kişiye iş imkânı sağlaması hedefleniyor.

12 milyon 800 bin TL’lik Proje

Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde’nin Altunhisar ilçesinde yapımı devam eden Tekstilkent inşaatında incelemelerde bulundu ve proje hakkında Altunhisar Kaymakamı Doğukan Mızrak’tan bilgi aldı. 12 milyon 800 bin TL maliyetli 2 adet bin 500 metrekare alana sahip üretim tesisi tamamlandığında ilk etapta 300 kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor. İncelemeler esnasında konuşan Niğde Valisi Mustafa Koç, ekonomiye ve istihdama katkı sağlayacak olan Altunhisar Tekstilkent’in Altunhisar ilçesine, Niğde’ye ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku