Alim Yeşil NESOB adaylığını açıkladı

Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan NESOB Başkanlığına adaylığını açıklayan Alim Yeşil; “ 2018 yılında vermiş olduğumuz sözleri bugün yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru ile karşınızdayız. Söz verdiğimiz gibi Hukuk, kayıt ve proje birimi altında yaptığımız çalışmalar ve bu çalışmalar doğrultusunda, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğini hak etmiş olduğu yere gelmesi mücadelesinde başarılı olduğumuza inanıyoruz. Kayıt biriminde yaklaşık 2 bin 800 esnafımızı yeni kayıt yaptırdık. Hukuk biriminde geçmiş alacaklarımızın büyük bir bölümünü tahsil ettik. Proje biriminde yapmış olduğumuz projeler geçmiş dönem vergi borcu yüzünden onaylanmamış ve ardından Pandemi sürecinin başlaması sebebiyle atacak olduğumuz birçok adımı engellemiştir. Pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla, Proje birimi, MYK belgelerimizle danışmanlık firmasıyla yapılan anlaşma doğrultusunda yaklaşık 1000 esnafımıza çeşitli odalarımız vasıtasıyla belgelerini verdik. Ve önümüzdeki dönemde proje birimi olarak her odaya en az 1 proje yaptırmak için çalışmalarda bulunacağız. Mevcut binamızın şantiye ruhsatı olduğunu hepiniz bilmekteydiniz. Yeniden plan, proje, kat irtifakı yaptırarak,  her katın ayrı ayrı tapuları alınarak ve her kata ayrı ayrı elektrik saatleri çektirilerek abone işlemleri tamamlanmıştır. Birliğimizin bünyesine KOSGEB Genel Başkanı hemşerimiz Cevahir Uzkurt ile görüşmeler yapılarak KOSGEB sinerji odağı, Esnaf Odalar Birliği bünyemizde faaliyete başlamış ve esnafımıza hizmet vermeye devam etmektedir” dedi.

Çamardı, Ulukışla ve Altunhisar ilçelerinde plaka basımı için izinlerin alındığını ifade eden NESOB Başkanı Yeşil; “ Çamardı, Ulukışla ve Altunhisar ilçelerimize, şoförler Federasyon Başkanı  Fevzi Apaydın ile görüşülerek, plaka basım izinleri alınmıştır. Ulukışla Belediye Başkanımız Sayın Ali Uğurlu’ya, Altunhisar Belediye Başkanı Sayın Vedat Kirazcı’ya plaka basım makinelerini odalarımıza kazandırdıkları için sizlerin huzurunda teşekkür ederiz. Esnaf odalar birliğinin, kamu kurum ve kuruluşlarında hakkettiği değeri almasında elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Ben ve başkanlarım, esnafımıza diyoruz ki, yüz kızartıcı bir konuyla bize gelmeyin, onun haricinde her türlü sorunlarınızda yanınızda olduğumuzu ve sorunun giderilmesi için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımız konusunda hiç bir şüpheniz olmasın diyoruz. Ben ve başkanlarım her zaman, biz olma ruhuyla görevimizi ve hizmetlerimizi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Önümüzdeki genel kurulumuzun esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını,  Yüce Allah’tan temenni ederiz. Öte yandan Adaylık sürecinde NESOB Başkanlığı için aday olan Tahir Yavuz Başkanıma ve Halil İbrahim Kızıltan Başkanıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Maceraya hazır mısınız çocuklar?
Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukları macera dolu...

Haberi Oku