2023 yılı ÇKS Ürün Değişikliği başvuru tarihi 8 Mayıs'ta sona eriyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden dolayı yaklaşık 13,5 milyon vatandaşımız olumsuz etkilendi. Üreticilerinde etkilendiği bu süreçte önemli bir karar alındı.2023 yılı ÇKS Ürün Değişikliği başvuruları 1 Şubat tarihinde başlamıştı. Alınan yeni karara göre başvuru tarihi 8 Mayıs’a kadar uzatıldı. Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, 2023 yılı ÇKS Ürün Değişikliği başvuru tarihin 8 Mayıs pazartesi günü sona ereceğini belirtti.

Son başvuru tarihi 8 Mayıs

Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, ‘2023 yılı ÇKS Ürün Değişikliği başvuru tarihi uzatıldı. 2023 yılı ÇKS kaydını yaptırıp, beyan ettiği arazilerde ürün değişikliği yapmak isteyen üreticilerimiz depremden dolayı başvuru tarihi uzatılmış olup, 01 Şubat-08 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet veya İl ve ilçe Tarım Müdürlüğü’nde ürün değişikliği için başvuru yapmaları gerekmektedir. Üreticilerimize duyurulur’ dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku