15 Temmuz Derneği'nden Rektöre Ziyaret

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, 15 Temmuz’un yakın tarihimizde, milletimizi birleştiren günlerden biri olduğunu, bu günde Türk Milletinin, zincir vurulamaz özgürlüğüne ve demokrasisine sahip çıktığını aktararak 15 Temmuz’da kahramanlık destanı yazan Şehit Ömer Halisdemir’in adını taşıyan Üniversitemizin de her zaman vatan, millet ve bayrak sevdalısı yeni nesiller yetiştirmek üzere aralıksız olarak çalıştığını vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda, kendisine nezaket ziyaretinde bulunan 15 Temmuz Derneği üyelerine içten teşekkürlerini sundu.

15 Temmuz Derneği üyeleri ise yaptıkları açıklamalarda, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin çok değerli bir kahramanın adını taşıdığını aktararak, buraya gerçekleştirilen ziyaretin kendileri için de çok değerli bir anlam taşıdığını söylediler.

Dernek üyeleri ayrıca, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’nun kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alaka dolayısıyla da teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku