Asayiş:
UYUŞTURUCU SATICILARINA GEÇİT YOK!

Niğde Eski Sanayi mevkiinde 1 kişinin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kaba üst aramasında 1 adet 7.65 mm çapında tabanca, 7 adet fişek tespit edilerek söz konusu kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Niğde il merkezinde H.İ.K. isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu ve sattığı ihbarı üzerine evinde ve üzerinde yapılan aramada; 214,14 gram Metamfetamin uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3.275 TL, 210 Dolar ve 210 Euro ele geçirildi. Şüpheli H.İ.K. gözaltına alındı.

Niğde'de bir başka bölgede de yapılan çalışmada sokak satıcısı olduğu değerlendirilen 2 kişi 0,68 gram ağırlığında Metamfetamin, 2,47 gram sentetik kannabinoid, 4,30 gram Eroin ve 1000 TL ele geçirildi. 2 kişi ile ilgili adli işlem başlatıldı.

EMİNLİK GİŞELERİNDE EROİN ELE GEÇİRİLDİ!

Edinilen bilgilere göre; Eminlik uygulama noktasında durdurulan otobüste 1 şahıs üzerinde 20,17 gram ağırlığında eroin ele geçirildi. Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'nin Köylerinde Kenevir Ele Geçirildi!
Niğde merkez ve ilçelerde Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlarla kenevir ele geçirildi.

Haberi Oku