Vali Çelik, Uluören Köyü İlkokulunu ziyaret etti

Altunhisar ilçesine bağlı Uluören Köyü İlkokulunda sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çelik ve Eşi Nermin Çelik, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu, derslerinde başarılar diledi.

Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Vali Çelik, “İyi eğitim almış fertlerden oluşmayan bir toplumun gelecek garantisi yoktur. Vatana, millete, kendinize, hatta tüm insanlığa çok faydalı bir şeyler üretebileceğinizi düşünerek yetişin.” dedi. Daha sonra Öğretmenler Odasına geçen Vali Çelik, öğretmenler ile toplantı gerçekleştirdi.

İl genelinde okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ve koordinasyonunda hep birlikte verimli bir eğitim öğretim yılı gerçekleştirmek amacında olduklarını vurgulayan Vali Çelik eğitim öğretim yılında öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

Okul ziyaretinden sonra köy meydanında kurulan Pazar yerinde pazar tezgâhlarını ziyaret eden Vali Çelik, esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyerek, sebze ve meyve fiyatları, alışveriş hareketliliği ve pazarın durumu hakkında pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku