Başarılı Sporcudan Özdemir'e ziyaret

Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.’si olan milli sporcu Emine Kılınç beraberinde Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Spor Şube Müdürü Mahmut Karataş, Boks İl Temsilcisi Mustafa Kızıltan ve Bok Antrenörü Abdurrahman Özben ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret etti. 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Emine Kılınç’ın daha öncede 50 kiloda 2 defa Türkiye Şampiyonu olduğunu hatırlatarak, “2-15 Nisan Tarihleri arasında Hırvatistan’da yapılan Gençler Bok Şampiyonasında Emine Kılınç Avrupa 2’ncisi olarak ülkemizi ve Niğde’mizi, bizleri gururlandırdı. Bu başarısından dolayı Emine kardeşimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü...
Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesinde Niğde İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma...

Haberi Oku