Türker'den Tarihi Bağış!

Niğde Belediyesi Kent Müzesi teşhirinde yer alacak olan belgeler, müze tefrişi tamamlanana kadar Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde muhafaza edilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Niğde Kültür ve Turizm Müdürü Alper Lütfi Göncü "Ulukışla Müftülüğü yapan Mehmet Bahaeddin Efendi (Öğüt)'e ait bu kadar kıymetli bilgi ve belgeleri hem araştırarak hem de bunca zamandır muhafaza ederek çok değerli bir hizmet veren, Ulukışla'nın geçmiş belleğini geleceğe taşıyan gazeteci ve araştırmacı yazar Ağah Özsunay Türker'e Niğde Kent Müzesi için yapmış olduğu paha biçilmez olan bu bağışlarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bağışın Niğde'nin geçmiş belleğini canlandırmak adına elinde bu tür belge ve bilgiler bulunanlara ilham olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku