Aday Hakemlik kursu tamamlandı

Başvuruların ardından belirlenen kriterlere uygun yirmi kadın ve yetmiş erkek olmak üzere toplam doksan aday kursu tamamlayarak futbol hakemi olmaya hak kazandı.

10-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Aday Hakemlik kursuna 250 kişi başvuru yaptı. Kurulun belirlediği kriterlere uygun adayların kursu tamamlayarak futbol hakemi olmaya hak kazandığını söyleyen Niğde İl Hakem Kurulu Başkanı Selçuk Kahraman; ‘’Yaklaşık bir aydır tanıtımını yaptığımız kursumuzun sonucunda saha çalışmalarını tamamlayan doksan adayı Türk hakemliğine kazandırdık’’ dedi.

Niğde’de gerçekleştirilen kursa MHK Üyesi ve Bölge Sorumlusu Kadir Tozlu ve Hakem Eğitimcisi Onur Salık’ın da katıldığını ifade eden Niğde İl Hakem Kurulu Başkanı Selçuk Kahraman, Niğde Belediyesi tarafından kullanımlarına sunulan Hakem ve Gözlemci Yeri açılışını gerçekleştirdiklerini ilerleyen dönemlerde ise hakemlerin kalıcılığını sağlamak adına İl Hakem Kuruluna çok iş düştüğünü söyledi.

Başta Niğde Belediyesine ve kursumuza katılarak bizleri onurlandıran MHK üyemiz Kadir Tozlu’ya teşekkür eden Kahraman ‘’Bu faaliyetlerle birlikle gençlerimiz Niğde, bölge ve ülke hakemliğine hizmet edebilecekler, bu iş te Niğde’nin de var olmasını istiyoruz. Gençlerimizi spora kazandırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Niğde hakemliğini daha kurumsal bir hale getirerek Niğde Hakemliğini ön plana çıkaracağız’’ diyerek genç hakemlere başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku