İBB'den Kemerhisar beldesine otobüs hibe edildi

Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya, 14 Mayıs seçimlerine vurgu yaparak, “Siz bizi birde 14 Mayıs sonrası Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında ki hizmetlerimizde izleyin” diyerek göndermede bulundu.

Açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sözleriyle başlayan Başkan Ramazan Oya, Ekrem İmamoğlu’nun, ‘Adama, kişiye, kişilere, gruplara, cemaatlere, vakıflara, derneklere hizmet işi bitti. Memlekete hizmet var memlekete’ ifadelerine yer verdiğini belirti. Oya,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan kente bir destek daha geldiğinin altını çizerek, “ 2019 yılı yerel seçimlerinde Mart’ın sonu bahar, üreten belediye ve derman belediyecilik anlayışı ile başladığımız belediyecilik ile memleketimiz Kemerhisar’a hizmetimize devam ederken kıymetli halkımıza buradan şunu net bir şekilde belirmek isterim. Siz bizi bir de 14 Mayıs sonrası Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında ki hizmetlerimizde izleyin” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü...
Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesinde Niğde İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma...

Haberi Oku