Gençlik merkezinden gençlere ücretsiz Bağlama kursu

Gençlerin ahlaki ve insani değerlere sahip, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla var olan Gençlik Merkezi, gençlerin yetenekleri, hedefleri ve ilgi alanları da dikkate alınarak ulusal ve uluslararası eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmesini sağlıyor. 

Gençlik Merkezi yetkilileri, Gençlik merkezlerimizde Bağlama kursunda sadece bağlama çalmayı öğretilmiyor. Çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Yaptığımız çalışmalar gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arındırıp Gençlik Merkezleri bünyesinde sosyal faaliyetlere katmak için uğraşıyoruz.  Bağlama kurslarımızda bunun için çok ideal. Gençlik Merkezleri bünyesi buna çok müsait. Hafta içi her gün derslerimiz var. Farklı seviyelere göre sınıflarımız var. Yeni başlayacak gruplarımız olacak. Hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz hem farklı etkinler yapıyoruz. Bizim amacımız sadece bağlama çalmak değil. Faaliyetlerimiz oluyor, konserlerimiz oluyor. Gençler için ideal bir ortam burası, herkesi Gençlik Merkezi’ne bağlama kursuna davet ediyoruz.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku