Bor'dan MHP'ye yoğun ilgi 

Bu ilgi ve teveccühten dolayı Bor halkımıza teşekkür ederim” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayları Cumali İnce, Emrullah Türe, İl Başkanı Aytekin Tükenmez, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tecimer, MHP Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, İl Genel Meclis Üyesi Cem Görgün ile birlikte Bor İlçesinde bulunan hastaneleri, devlet kurumlarını ve esnaflar ziyaret ettiler.  

MHP ADIM ADIM HEDEFE DOĞRU YÜRÜYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığı adım adım hedefe doğru yürüyor. Sahadaki çalışmaları değerlendiren Niğde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Cumali İnce, "Hemşehrilerimizin bize olan teveccühünü kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum," dedi. Her gün vatandaşlar ile iç içe olduklarını belirten İnce "Niğde bizim karşılıksız sevdamız," derken bu durumun Niğde'nin her sokağında, her caddesinde, ilçesinde, beldesinde, köyünde karşılaştıklarını söyledi.

"Niğde ile ilgili, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olduğu yıllarda hemşehrilerimizin isteklerini, beklentilerini titizlikle takip ettik." diyen İnce, milletvekili seçildikten sonra da ilimizin meselelerine meclis çatısı altında çözümler bulacaklarını belirtti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku