Basın Demokrasinin Güçlenmesini Sağlar!

Niğde valisi Yılmaz Şimşek, “Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın kuruluşları, gazetecilik meslek etiğine bağlı kalarak, Basın Ahlak Kurallarına ve toplumsal değerlere saygılı, doğru, ilkeli ve objektif haber anlayışı ile kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak halkımızın haber alma ihtiyacını karşılamakta, aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlamaktadır.” dedi.

Gece - gündüz, sıcak - soğuk demeden büyük özveri ile görev yapan gazetecilerin “Niğde’den, yaşadığımız bölge ve dünyadaki gelişmelerden bilgi sahibi olmamızı, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları da üstlenmektedir. Hepimizin bildiği üzere; 15 Temmuz 2016 yılında hain (FETÖ/PDY) terör örgütü tarafından ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine, istiklal ve istikbaline karşı yapılan darbe girişimini anında kamuoyu ile paylaşan basın kuruluşları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın mesajını anında iletmeleri ile vatandaşlarımızın, demokrasimize, vatanımıza sahip çıkmalarında etkin rol oynamışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; büyük özveri ile görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Basın Bayramı”nı en içten dileklerimle kutlar, tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku