Akademik Kurul Toplantısı Düzenlendi

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Barut ve öğretim elemanları ile idari personel yer aldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Mühendislik Fakültesinin üniversitemizin lokomotif fakültelerinden biri olduğunu belirterek akreditasyon konusunda fakültemizde önemli akademik çalışmaların yapıldığını ifade etti.

Üniversite olarak ortak hedefe doğru birlikte hareket etmenin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, akademik çalışmalara her anlamda destek sağlamanın gerekli olduğunu vurgulayarak kapılarının proje ile gelen tüm personele her zaman açık olduğunu kaydetti.

Toplantının ardından, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve Dekan Prof. Dr. Murat Barut, fakülte laboratuvarlarında ve sınıflarda incelemelerde bulundular.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü...
Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesinde Niğde İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma...

Haberi Oku