Gündem:
Tunç Soyer'den Niğdeli Gençlere Mesaj!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 19 Mayıs'ın 102. yıl dönümü nedeniyle Niğdeli gençlere bir mesaj gönderdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yayınladığı videoda şunları söyledi:

Sevgilini Niğdeliler İzmir’in sıcağından İzmir’den kucak dolusu sevgiler, saygılarla sizleri selamlıyorum. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nızı bütün kalbimle kutluyorum. Uzaklarda da olsa kalplerimizin aynı şekilde çarptığını biliyorum.

Niğdeli gençlere söz olsun; sizin daha güzel, daha mutlu, daha huzurlu yaşayacağınız bir Türkiye inşa etmek için canla başla nefesimizin sonuna kadar çalışacağımıza söz veriyorum. Hiç enseyi karartmayın pandemi de geçer daha her şey geçer unutmayın ki bizler, emperyalizme tarihin bildiği en büyük tokatı atmış, zaferler kazanmış insanların torunlarıyız. Bizim aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Yeterki birbirimize sımsıkı sarılalım, yeterki birbirimizle omuz omuza olalım. Hepinizin bayramını kutluyor, en içten sevgilerle kucaklıyorum.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku