Yoğun bakım hemşirelerine sertifikalı eğitim

Program nedeniyle görev yerlerinden Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen yoğun bakım hemşireleri, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

SERTİFİKALI HEMŞİRELERLE HİZMET KALİTESİ ARTACAK

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya konuyla ilgili açıklamasında; ‘Bu programda emeği olan hekimlerimize, hemşirelerimize ve eğitime katılan bütün katılımcı hemşirelere teşekkür ederiz. Verimli bir eğitim olduğunu düşünüyorum, Sağlık Bakanlığımızın hemşireleri sertifikalandırma gayretlerine bizler de destek sağlıyoruz. Özellikli alanlarda sertifikalı hemşirelerin çalıştırılması gerektiğini düşünüyoruz. Hastanelerimizde bu programlar sayesinde sertifikalı hemşireler artarak daha kaliteli hizmet sunulmuş olacak’ dedi.

Program sonunda, Hastane Yönetimi ve Yoğun Bakım Sorumluları eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyere sertifika verdi.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku