Yapılandırmada son tarih 31 Mayıs

7440 Sayılı Kanunundan yararlanmak isteyen mükellefler başvurularını Gelir İdaresi Başkanlığının internet adresi (www.gib.gov.tr) ya da e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden yapabilecekleri gibi bağlı vergi dairesi müdürlükleri, mal müdürlükleri ve diğer vergi dairesi müdürlükleri aracılığıyla da yapabilecekler.

SON TARİH 31 MAYIS

7440 Sayılı Kanunundan yararlanmak isteyenler için son tarihin 31 Mayıs olduğunu hatırlatılarak “Bu imkanlardan faydalanmak için 31 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. 7440 Sayılı Kanunundan yararlanmak isteyen mükelleflerimiz başvurularını Gelir İdaresi Başkanlığının internet adresi (www.gib.gov.tr) ya da e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden yapabilecekleri gibi bağlı vergi dairesi müdürlüklerimiz, mal müdürlüklerimiz ve diğer vergi dairesi müdürlükleri aracılığıyla da yapabileceklerdir. Ayrıca, mükelleflerimiz Yapılandırma Kanununa ilişkin her türlü soruları için Vergi İletişim Merkezini (189) arayabilirler” denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku