Vali Koç'tan Niğdelilere teşekkür

Vali Koç, deprem bölgesinden Niğde’ye dönüşünün ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak, Niğde halkına teşekkür etti

Niğde Valisi Mustafa Koç, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizde yıkıma neden olan asrın felaketinin ardından, koordinatör vali olarak Osmaniye iline görevlendirilmiştir. Vali Koç, yaklaşık 2 aydır görev yaptığı deprem bölgesi Osmaniye ilindeki çalışmalarını tamamlayarak Niğde’ye döndü. 

VALİ KOÇ’TAN TEŞEKKÜR

Niğde Valisi Mustafa Koç, deprem bölgesinden Niğde’ye dönüşünün ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak, Niğde halkına teşekkür etti. 

Vali Koç yayımladığı mesajında, “6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketinin hemen ardından depremden etkilenen illerimize yardım için seferber olan Niğdeli hemşerilerimize ve ilk günden bu yana bölgede canla başla çalışmalarını sürdüren personellerimize teşekkür ediyorum. Hemşerilerimin her biri ile gurur duydum” dedi.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku