Vali Koç başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Niğde’de huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için alınan tedbirlerin gözden geçirildiği seçim güvenliği toplantısı Niğde Valisi Mustafa Koç başkanlığında gerçekleştirildi.

Niğde Valiliği’nde gerçekleşen toplantıda seçim öncesi, oy verme günü ve sonrası için Niğde genelinde alınan tedbirler görüşüldü.

Ayrıca toplantıda görevli kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliği başta olmak üzere, güvenlik güçleri ile seçimlerde görev alacak diğer personelin ilgili mevzuat, YSK kararları ve uygulamaya ilişkin diğer hususları kapsayan çalışmaların tamamlanması konuları ele alındı.

Siyasi parti binaları, seçim büroları ve benzeri hassas noktalara yönelik alınan koruma tedbirlerinin gözden geçirildiği toplantıda, alınacak diğer tedbirler değerlendirildi.

Niğde Valisi Mustafa Koç Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Niğde Vali Yardımcıları, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nihat Özkök, Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve ilgili kurumların müdürleri katıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku