Uzkurt, İnandığın Yolda Yürü

Prof. Dr. Cevahir Uzkurt “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” mahalle, köy, belde ayrımı yapılmaksınız alt ve üst yapı yatırımlarının AK Parti iktidarı döneminde yapıldığına vurgu yaparak, alt yapısı yenilenmeyen, yolları asfaltlanmayan, sosyal yaşam merkezleri inşa edilmeyen yer kalmadığını söyledi.

Uzkurt, Niğde’yi, kasaba, belde ve köylerinde yaşayan bütün vatandaşlarla beraber yöneteceğine vurgu yaptı. “Bizler sizin desteklerinizle yeniden Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız.” Dedi.

“Türkiye yüzyılında yüzyılın seçimi olan 14 Mayıs seçimlerinde vatandaşlarımız sandığa gittiğinde iki şey düşünecekler; bunlardan biri terörün gölgesi altına sığınmış, halen birbirleri arasında güveni, birliği sağlayamamış bir ittifaka mı oy verecek? Yoksa yerli ve milli tankını, İHA’sını, SİHA’sını üreten bir Türkiye’ye mi oy verecek.”

“Bu aziz millet; ekmeğinin arasına soğanını, peynirini katık eder yer; fakat terörün gölgesi altında olan bir yönetime devleti asla teslim etmez.” Açıklamalarında bulundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku