Üniversitede Bekir Develi ile Söyleşi Programı Gerçekleştirildi

Yoğun ilgi ile takip edilen söyleşi programına, Niğde Belediye Başkan Vekili Ahmet Taciroğlu, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program, Kur’an Tilaveti ve TÜGVA Niğde İl Temsilcisi Burak Yaşar’ın konuşması ile başladı. TÜGVA Niğde İl Temsilcisi Burak Yaşar, gençlerimize tavsiyelerde bulunduğu açıklamalarında, davetlerini kabul ederek programa katılan Televizyon Programcısı ve Yazar Bekir Develi’ye de teşekkür etti.

Televizyon Programcısı ve Yazar Bekir Develi, söyleşi programında yaptığı açıklamalarda, Anadolu’nun farklı bölgelerinde yaşadığı ve hayatında iz bırakan trajikomik hikayeleri katılımcılar ile paylaşarak, programın oldukça keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşmesini sağladı.

Sosyal medyanın insanları çok çabuk ünlü edebildiğine de değinen Televizyon Programcısı ve Yazar Bekir Develi, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin öncelikle bizleri kelimelerle ayırdıklarını ve zamanla onların istediği kelimeleri kullanmamızı arzuladıklarını aktararak, “Üstada sormuşlar, Hakikat yerine Gerçek dersek ne kaybederiz diye. Üstadın cevabı ise Hakikati kaybederiz olmuştur” diyerek bu konudaki fikrini de ortaya koydu.

Programı gençlere tavsiyelerde bulunarak sonlandıran Televizyon Programcısı ve Yazar Bekir Develi’ye program sonunda Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu tarafından günün anısına hediye takdim edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku