Terziler 'de Yeşil yeniden güven tazeledi

Murat Zeren Hizmet binasında gerçekleştirilen olağan genel kurulda Kongrenin divan başkanlığını Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkârları Federasyonu Genel başkanı Salim Turhan yaptı. Kongreye Siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra oda başkanlığı ve üyeler katıldı.

Niğde Terziler Odası’nın Olağan Kongresinde mevcut başkanın dışında başka aday olmaması üzerine tek liste ile gidilen seçimde Âlim Yeşil yeniden başkan seçilirken Kongrede ayrıca 6 yönetim kurulu üyesi ve 3 denetim kurulu üyesi seçildi.

Niğde Terziler Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulda dilek ve temenniler kısmında konuşan Terziler Odası Başkanı Âlim Yeşil; “ 2022 yılının ülkemize, ilimize, esnafımıza ve teşkilatımıza hayırlar getirmesini temenni ederim. 2022 yılının Koronavirüsten ve ekonomik sıkıntılar uzak bir yıl olmasını temenni ediyorum.  Sizler sayesinde esnaf odaları birliği başkanlığını aldık ve birliği aldığımızda genel başkanımız bizi Ankara’da Denetleme ve yüksek istişare kurulu seçtiler ve her ay Ankara’da siz değerli esnaf arkadaşlarımın sesi olmaya çalıştım.  Önümüzdeki süreçte proje birimimizi daha hareketlendirerek odalarımız ve odamız bünyesinde projelerimize daha fazla önem vererek elimizden gelen en iyi hizmeti sizlere sunmaya çalışacağız. Yeni yılın ilk gününde karşımızda rakip olmamasına rağmen bizleri genel kurulda yalnız bırakmayıp buraya gelip bizlere destek olduğunuzdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Terziler Odası Başkanlığı yönetim kurulu listesi ise şu şekilde;

Terziler Odası Başkanı Alim Yeşil

Yönetim Kurulu Asil Üyeler;  H. Osman Akpınar, Murat Gökmen, Azim Dilmen, Semra Şenol, murat Güngördü, Yasin Avcı. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler, Yusuf Göktaş, Murat Başak, Murat Ünlü, Güngör Selçuk, Abdullah Karakaya, Şanver Aydoğan, Akif Uğur. Denetleme Kurulu Asil Üyeler, Hakan Bali, Erhan Çelik, Murat Altaş. Denetleme Kurulu Yedek Üyeler, Fatmatül Zehra İnan, Murat Tekin ve Emine Nazan Özbaki seçildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku