Sporculara özel firmalardan destekler devam ediyor

Hediye takdiminde söz alan özel işletme sahibi Emre Özen “Sporu ve sporcuyu desteklemek, İlimizin adının duyurulması bizim için çok önemli. Bundan sonra da sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz.  Sporculara verdikleri destekten dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü’ye ve antrenör Turgay Ateşmen hocamıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Emre Özden’e hediyelerinden dolayı plaket takdim eden Ateşmen “Sporcularımıza giysi hediyesiyle onure eden Emre Özden ‘e, bizleri her alanda destekleyen İl Müdürüm İlker Ötgünlü’ye şükranlarımızı sunuyorum. Bu tür davranışlar sporcularımızı ve bizi motive ediyor. İnşallah bundan sonrada bu tür teşviklerin devam etmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku