SANAT ANADOLU'YA TAŞINDI!

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi 15 Kasım 2020 tarihine kadar gezilebilecek.

Dünyaca ünlü Niğdeli resim sanatçımız Sefa Büte, “31 Ekim 2020 cumartesi günü saat 14.00'de, Eski Saray Mahallesinde bulunan Niğde Sanat Galerisinde (eski ermeni kilisesi) sanatseverlerin izlenimine sunulan Artquake-5 (Sanat Sarsıntısı-5), uluslararası resim sergisi 15 ayrı ülkeden 60 eser ile Niğdeliler ve sanat severlerle buluştu. Sanatın Anadolu'ya götürülmesi yönünde yürütülmekte olan projenin bir parçası olan sergi ile kent kültürüne katkı ve sanatsal farkındalığın artırılması hedefleniyor. Sergimizi görmek isteyen tüm Sanat sever halkımızı sergimize davet ediyoruz.” dedi.

Sergiyi Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin'de ziyaret ederek sergilenen sanat eserleriyle ilgili koordinatör Sefa Büte'den bilgiler aldılar.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku