Sağlık-Sen Başkanı Doğan, sert tepki gösterdi

Niğde İl Hıfzıssıhha Kurulunda 3 sağlık idarecisi 2 tane serbest hekim ve eczacı olmak üzere toplam 5  sağlık kökenli  üyenin bulunduğuna dikkat çeken Doğan, 5 sağlık kökenli kurul üyesinin sağlıkçıların da anne olduğunu gerçeğini görmemesini sert bir dille eleştirdi.
Doğan yaptığı açıklamada; "Kamuda engelli ve gebeler izinli Ama sağlıkta çalışanlar değil. Sağlıkta çalışanlar anne değil mi? yoksa taşıdıkları canın önemi mi yok? Sağlıktaki engellilerin engelini mi ortadan  kaldırdınız. Anayasanın eşitlik ilkesi de unutulmuş sanırım Kurulda 3 tane sağlık idarecisi 2 tane de sağlıkla ilgili temsilci varken, sağlıkçılar izinden muaf Bizi vuran Bizden. Akıl tutulması yaşıyoruz." Dedi. 
“Hakkı olan değer verilmiyor bari diğer çalışanlardan geri bırakmayın” diyen  Doğan: “Sağlık personelinin sadece alkışlanmasını istemiyoruz. Yok, sayılmasına tahammül edemiyoruz. Hakkı olan değer verilmiyor bari diğer çalışanlardan geri bırakmayın. Ötekileştirmeyin. Zaten tükenmiş moral motivasyonu bitmiş daha ne yapmak istiyorsunuz amacınız nedir? Sağlık sistemini çökertmek mi?"  Gebe ya da engelli olarak görmediğiniz sağlık çalışanı Ocak ayında sıfır (0) döner sermaye aldı bilin isteriz. Bu tarz kararlar ne Devletimizin ne bakanlığımızın yönetim şekline uymaz. Anayasamıza da uymaz. İdarecilerce Adalet tesis edilemiyor bari eşitlik sağlansın. Sağlık personel lehine bir adım yokken aleyhine olan işlerde ki gayreti anlamakta zorlanıyoruz. İzin iptal edildi tamam, ödeme yok tamam, esnek mesai verilmedi tamam. Herkese uygulanan kararlardan da geri bırakmayın” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku