Rektörden İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Kıymetli Rektörümüz ile Üniversitelerimiz arasında gerçekleştirebileceğimiz akademik iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemiz ve İstanbul Teknik Üniversitesi yakın zamanda ortak çalışmalar yapacaktır. Rektörümüze, misafirperverliği ve sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu ise ziyaretteki açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin değerli bir paydaş olduğunu ifade ederek birlikte akademik iş birlikleri gerçekleştireceklerini vurguladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu açıklamalarının sonunda Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku