Özmen : Her zaman halkımızın içindeyiz

Niğde halkından milletvekili olması için talep geldiğini aktaran Özmen, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesi durumunda aday olacağını söyledi.
2012-2013 yılları arasında AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü vurgulayan Ahmet Özmen, siyasetten hiçbir zaman kopmadığını, halkla sürekli iç içe olduğuna değindi.
“BİZ SİYASETİ GÜNLÜK YAPMIYORUZ”
AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Ahmet Özmen, siyaseti günlük yapmadıklarını kaydetti.
Özmen, “2012-2013 yıllarında AK Parti İl Başkanlığı yaptım. 2011’de milletvekili aday adayıydım. Oradan aldığım tecrübe, intiba, bütün bunları birleştirdiğimizde daha sonraları da aday adayı oldum. AK Parti’den hiçbir zaman kopmadım. Biz siyaseti günlük yapmıyoruz. Siyaset insanın her saniyesinde, dakikasında var” şeklinde açıklamalarda bulundu.
“NİĞDE'NİN DE PAYINI ALMASI İÇİN UĞRAŞACAĞIM”
Gazetemize özel açıklamalar yapan Ahmet Özmen, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Cumhurbaşkanımızın bütün gayretleriyle başarılardan Niğde'nin de payını alması için uğraşacağım” dedi.
“Ben mali müşavirim ve çiftçilik de yapıyorum. Vatandaşın sorunlarını biliyorum. Esnafın, işçinin, iş adamının sorunlarını biliyorum. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Cumhurbaşkanımızın bütün gayretleriyle başarılardan Niğde'nin de payını alması için uğraşacağım. Daha önceki aday adaylığı süreçlerimde de devamlı sahada oldum. Ayrıca 2011 Ekim ayından bu tarafa olan çalışmalarımda, ekonomik krizin olduğu dönemde ve diğer zamanlarda vatandaşımızın, esnafımızın her zaman iyi gününde kötü günü yanında oldum. Bütün kesimlerin derdini, sıkıntısını bilerek siyasetle beraber güncellenen sorunları biliyorum. Onun için her zaman halkımızın içindeyiz” dedi.
“VATANDAŞLARIMIZ BİZİ MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORLAR”
Vatandaşlardan kendisine milletvekili adayı olması konusunda baskılar geldiğini aktaran Özmen, diğer aday adaylarına da başarılar diledi.
Özmen son olarak, “Vatandaşlarımız bizi milletvekili olarak görmek istiyorlar. Tabii bu işe önce teşkilatlarımız ve genel merkezimiz karar verecek. Cumhurbaşkanımız uygun görüp, Allah nasip ederse aday oluruz. Bu vesileyle tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Memleketimize kim hayırlısıysa o olsun. Bizim siyaseti her zaman için sahada yapan bir AK Parti zihniyetimiz var. Hemşerilerimizin dualarını ve desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku