Onur Ekemen Ortaokulu Patates Araştırmayı ziyaret etti

Ulusal ve uluslararası birçok araştırmaya imza atan ve yüzde yüz yerli ve milli patates çeşitleri ile Niğde’yi bu sektörde markalaştıran ve Türkiye'nin patates alanında ilk ve tek AR-GE merkezi olan Niğde Patates Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, kapılarını ortaokul öğrencilerine açtı.

Bor Onur Ekemen Orta Okulu 5. ve 6. sınıf öğrencileri, enstitüyü ziyaret ederek çalışmaları yakında görerek, alanında uzman kişilerden patatesle ilgili bilgiler aldı. Öğretmenler, Nadide Eşmekaya Kılıç ve Berrin Pesek refakatinde enstitüde verimli zaman geçiren öğrencilere enstitüye ait arazide patates dikimi de yaptırıldı. Konuyla ilgili olarak Niğde Patates Araştırma Enstitüsü Müdürü Uğur Pırlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek; ‘’Niğde Bor Onur Ekemen Orta Okulu öğrencileri enstitümüzü ziyaret etti. Niğde Bor Onur Ekemen Orta Okulu 5. ve 6. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Nadide Eşmekaya Kılıç ve Berrin Pesek’e teşekkür ediyoruz’’ dedi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku