Okul kıyafetleri tezgâhlarda yerini aldı

2022-2023 eğitim-öğretim yılı 12 Eylül tarihinde başlayacak ve 16 Haziran 2023 tarihinde sona erecek.

Anaokulları ve birinci sınıflarla ilgili uyum eğitim haftası 5-9 Eylül tarihleri arasında uygulanacak. Uyum eğitim haftası, eğitim öğretim yılı başlamadan bir hafta önce yapılıyor. Eğitim Öğretim sezonu hazırlıkları için velileri alışveriş telaşı sardı. Okul kıyafetleri satan esnaflarda hareketlilik devam ediyor.

Okul kıyafetlerinde hareketliliğin başladığını ifade eden İlkan Küçüktaş; “ okulların açılmasına 1 ay gibi bir süre kala vatandaşlarımız öğrencilerinin okul kıyafetlerini almaya başladı. İşyerimizde okul sezonun açılmasıyla birlikte hareketlilikte başladı. İl genelinde bulunan bütün okullarımızın formaları buluyor. İş yerimizde okul formalarımız 80 liradan başlıyor olup kalitesine göre fiyatları da değişmektedir” dedi.

Okul kıyafeti kumaşları hakkında bilgi vererek velilerin dikkatli olması gerektiğini belirten  Küçüktaş; “Bizim okul kıyafetlerimiz sağlık bakanlığı normlarına göre onların belirlediği kriterlere uygun olarak üretiliyor. Yaklarında kumaş özelliğine kadar hepsi sağlık bakanlığı tarafından belgeli. Kanserojen madde içermeyen pamuklu ürünlerdir. Sağlık bakanlığının belirlemiş olduğu tene temas dediği ürünlerde çok fazla naylon karışımı olmaması lazım eğer bu naylon karışımı fazla olur ise çok akrilik oluyor ve çocuğu terletiyor. Çocukta terleme olunca vücuda üründe ki kanserojen madde gidebiliyor, bu tür ürünleri biz satmıyoruz bizim ürünlerimiz Türkiye’nin en büyük firmalarından biri ile çalışıyoruz. O firmanın ürünlerini satıyoruz ve çok dikkat ediyoruz. Özellikle çocuklarımız çok koştuğu için terleme oluyor bu terlemeni sağlıklı bir şekilde olması için pamuklu ürünler kullanıyoruz bu da bizim farkımız oluyor. Müşterilerimiz ürünlerden memnun” diye konuştu.(

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku