NÖHÜ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kapasiteyi yüzde 50'ye çıkarttı

2022 yılında 31 öğrenciyle eğitim öğretime başlayan Diş Hekimliği Fakültesi Ocak ayında hasta kabul etmeye başlayan NÖHÜ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine yeni diş ünitlerinin kurulumlarının yapılmasıyla birlikte kapasitesi yüzde 50’ye çıktı.

8 poliklinik, 60 ünite, 2 lokal müdahale odası, 4 röntgen cihazı ile hizmete başlayan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 3. basamak yani; kendi alanında uzmanlaşmış kişilerin bulunduğu ve ileri teknolojilerin kullanıldığı sağlık kurumu olarak faaliyet gösterecek. Ayrıca Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde; ağız ve diş sağlığı tedavisinde kullanılan operasyon mikroskobu, sıcak dolum cihazı, loop, irrigasyon cihazı, ağız içi tarayıcı ve renk analiz sistemi gibi ileri seviye teknolojik donanımlar da mevcut. 

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, oldukça modern ve gelişmiş cihazlarla desteklenen Diş Hekimliği Fakültesi Hastanemizin önemli bir akademik kadroya sahip olduğunun altını çizdi. Rektörümüz ayrıca hastanemizin 10 ünite ve 3 poliklinik ile 3. basamak hizmet vermeye başladığını ve ilerleyen zamanlarda ise tam kapasite ile hizmet vereceğini belirtti.(

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku