Niğde'de kadınlar günü çeşitli etkinliklerle kutlandı

Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve diğer protokol üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Güzel Sanatlar Lisesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan sergiyi açtı.

Protokol üyeleri Şadırvan Parkı'nda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından açılan stantları gezerek, kadına yönelik şiddetle mücadeleyle ilgili bilgilendirme yaptı. Yoldan geçen kadınlara karanfil dağıtıldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, kadınlara değer vermeyen ve kadın haklarını yükseltmeyen toplumların gelişmesinden bahsedilemeyeceğini belirterek, "Son 20 yıla baktığımızda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kadınların daha fazla yer aldığını görüyoruz. İnşallah bundan sonra da kadınlarımız, toplumun her alanında yer almaya devam edecek, toplumumuza güç katacaklar, tüm fırsatlardan eşit bir şekilde yararlanacak ve ülkemizin güçlenmesine katkı sağlayacaklar." diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku