Niğde'de halk otobüsleri kışa hazır

1 Aralık’tan itibaren başlayacak olan zorunlu kış lastiği uygulaması öncesi Niğde S.S. 51 Nolu Kooperatif bünyesinde hizmet veren halk otobüslerinin tamamına kış lastiklerinin takıldığını belirten Başkan Eryiğit , “Kış mevsimiyle birlikte otobüslerin antifriz ve ısıtma sistemi bakımları yapıldı.
Her türlü hava koşullarında halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için gerekli bakım ve kontroller büyük bir titizlikle yapılmıştır. Bunun yanında otobüs şoförlerimize gerekli eğitimler verilmiştir” dedi.

Özel araç sahiplerine de seslenen Kooperatif Başkanı Eryiğit, “Özel araç sahiplerine de buradan çağrıda bulunuyoruz, aşırı kar yağdığı zaman yolda buzlanma olabileceğinden, soğuk ve yağışlı havalarda yaz lastikleriyle trafiğe çıkarak, hem kendi güvenliğinizi hem de başkanların mal ve can güvenliklerini tehlikeye atmayın.
Özellikle kötü hava şartlarında şehir içi ulaşımı için toplu taşıma araçlarını tercih edin. Özel araçlarınızı zorunlu olmadıkça kullanmayın” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku