Niğde SMMM Odası Başkanlığına Halil Demirdilek Seçildi

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 24. Olağan Genel Kurulu’nda Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na kayıtlı üyeler sandık başına gitti. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda Cumartesi günü saat: 13.00’da başladı.

Tek liste olarak gidilen olağan genel kurulda mevcut başkan Hikmet Bekil, 2 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle tekrar görevi  Demirdilek’e teslim etti
Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Genel kuruluna Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Niğde SMMM Odası Başkanı Hikmet Bekil, yönetim kurulu üyeleri ve muhasebeciler katıldı.  
Gerçekleşen kurulda konuşma yapan Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, “Bu güne kadar Niğdeli meslektaşlarımızla birlikte olmak bizi her zaman mutlu etti. Zor bir dönem yaşadık ama her şeye rağmen sağlıkla atlattık. Pandemi süreci içerisinde Sosyal Yardımlaşma Fonu’muzla meslektaşlara yardımda bulunduk. Sizler hastanede ve yoğun bakımda yatan meslektaşlarımıza maddi yardımda bulundunuz. Aynı zamanda yangın bölgelerinde bulunanlara da yardımda bulundunuz. Toplamda 2 milyon 244 bin TL yardımda bulundunuz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Görev süresi dolan Başkan Hikmet Bekil , “Oda başkanı olduğumuz günden bugüne görevimizi en iyi şekilde yapmak için büyük çaba ve gayret içerisinde olduk. Tüm yenilikleri ve yapmamız gereken tüm işleri odamız üyeleri ile paylaşarak en iyi hizmeti vatandaşımıza nasıl sunarız bunun gayreti içerisinde olduk. Meslektaşlarımız bizleri yeniden bu göreve layık gördüler, sizlerin huzurunda tüm meslektaşlarıma ve Niğde halkına şükranlarımı sunuyor, olağan genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku