Niğde esnafı bayramı bekliyor!

İnsanların oruçlu olmalarından dolayı ibadete yoğunluk gösterdiklerini, bundan dolayı ilk haftalarda işlerinde durgunluğun yaşandığını ifade eden esnaflar, bayram yaklaştıkça durgunluğun yerini yoğun bir çalışmaya bırakacağını belirttiler. 

UMUTLA BEKLİYORLAR

Ramazan ayının bereketli bir ay olduğuna işaret eden esnaflar, Ramazan ayının ilk haftaların da insanlarımız önceliğini ibadete veriyorlar. Üçüncü ve dördüncü haftalarda işlerimiz daha hareketli olmaya başlıyor. Bayrama 5-10 gün kala insanlar maaşlarını aldıktan sonra işyerlerimizde biraz daha hareketlenme oluyor. Köylerden de gelen müşterilerimiz oluyor. Her yıl Ramazan ayının ilk bir iki haftasında durgunluk var, ondan sonra Ramazan ayı bereketliyle geliyor ve görüyoruz da. Elhamdülillah işlerin açılacağından umudumuz var dediler. 

GEÇEN SENE İŞLERİMİZ DAHA İYİYDİ

Bu yıla göre geçen yıl işlerinin daha iyi olduğunu belirten giyim esnafı, Ramazan ayının ilk günlerinde genellikle bir durgunluk olur. Bununda sebebi insanlar daha çok gıda ürünlerine yönelmesinden kaynaklanıyor. Hatta geçen Ramazanlarda ilk günlerde işlerimiz şu andan daha iyiydi. Ama bayrama 5-10 gün kala insanlar inşallah giyim ve diğer alışverişlerini yapmaya başlayacaktır dediler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku