Niğde Anadolu FK Düşmeyi garantiledi

Temsilcimiz son bölümüne 1-0 önde girdiği karşılaşmayı 90+7 ve 90+8’inci dakikalarında yediği 2 golle dramatik bir şekilde kaybetti. 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadyumunda saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Niğde Anadolu FK mutlak galibiyet için çıktı. Ligde zor günler geçiren ve matematiksel olarak ligde kalma şansı devem eden Niğde Anadolu FK kendi saha ve seyircisinin önünde karşılaşmaya hızlı başladı. Temsilcimiz maçın 16’ıncı dakikasında Ufuk Birdal’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında iki takımında gol bulma çalışmaları sonuç vermeyince maçın ilk yarısı 1-0 Niğde Anadolu FK’nın üstünlüğü ile sona erdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Niğde Anadolu FK skoru koruma adına mücadele etti. Maçın son bölümüne 1-0 önde giren ekimiz, konuk ekibin 90+7’de Oğuzcan Kesgin ve 90+8’de Halilcan Gül’ün gollerine engel olamayınca dramatik bir şekilde karşılaşmadan 1-2 yenik ayrıldı. 

Bu sonucun ardından Niğde Anadolu FK düşme potasındaki en yakın rakibine mağlup olarak, 11 puanda kaldı ve lige havlu attı. 


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku