Niğde Altyapı Hizmetlerinde Altın Çağını Yaşıyor

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri şehrin dört bir yanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor, yeni içme suyu ve kanalizasyon hatları döşeyen ekipler büyüyen şehrin altyapı ihtiyaçlarını yerine getiriyor.

Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Eski Fertek Yolu üzerinde yağmur sularının tahliyesi için mazgal çalışmaları devam ediyor. Bor yoluna alternatif olarak açılacak olan ve şehrin trafik yükünü azaltacak 30 metrelik yolda altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Yeni Sanayi Bölgesindeki Mobilyacılar Sitesinde yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yapılıyor. Fertek Mahallesinde ise içme suyu hattı çalışmalarına devam ediliyor. Efendibey Mahallesinde rögar yükseltme faaliyetleri devam ediyor.

BÜTÜN AMACIMIZ DAHA SAĞLIKLI HİZMET SUNMAKTIR

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç duyulan noktalarda yağmur suyu hatları, kanalizasyon hatları ve içme suyu hatları yapılıyor. Aynı zamanda mazgal yapımı ve rögar yükseltme işlemlerimiz devam ediyor. Şehrimizin birçok yerinde hatlarımızı yenilemek adına çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile il genelinde daha sağlıklı bir altyapı sistemi oluşturulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün amacımız halkımıza daha sağlıklı bir hizmet sunmaktır. “İfadelerini kullandı.

YENİ ÇALIŞMALAR HAYVAN PAZARI, BESİHANELER VE KALSİT İŞLETMELERİ BÖLGESİNDE BAŞLADI

Bugün, hayvan pazarı, besihaneler ve kalsit işletmeleri bölgesinde önemli bir içme suyu çalışması başladı. Bu çalışmalar, bölgedeki mevcut içme suyu altyapısını güçlendirmeyi ve geliştirmeyi amaçlamaktadır. Yıllar boyunca süren yoğun kullanım nedeniyle hayvan pazarı, besihaneler ve kalsit işletmeleri bölgesi, içme suyu ihtiyaçlarında belirgin bir artış yaşamıştır. Bu nedenle, su kanalizasyon müdürlüğü bu sorunu çözmek ve bölgenin içme suyu ihtiyaçlarını karşılamak için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, hayvan pazarı, besihaneler ve kalsit işletmeleri bölgesinin daha modern, verimli ve sürdürülebilir bir içme suyu altyapısına sahip olması hedeflenmektedir. Bu da bölgedeki işletmelerin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunacak, yerel ekonomiyi canlandıracaktır.(Niğde Belediyesi)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku