MÜSİAD'dan iftar yemeği

Niğde Öğretmenevinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İl Başkan Vekili Nuri Aydoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar programında kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, “Bugün iftarımızı MÜSİAD Niğde ev sahipliğinde Bor Huzur Evinde kalan kıymetli büyüklerimizle birlikte yaptık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin, birliğimiz daim olsun” şeklinde konuştu.

Programında açıklama yapan MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ise, “MÜSİAD Niğde olarak bugün ikinci iftarımızı Bor Ahmet Kuddusi Huzur Evindeki büyüklerimizle ve Tüm üyelerimizin katılımlarıyla yaptık. Tüm katılımcılarımıza MÜSİAD Niğde olarak teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” diye konuştu.

İftar programı sonrasında davetlilere hediye takdim edildi.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku