Mümin İnan, Laf Aramızda Kazanıyoruz

İYİ’LER KAZANACAK

İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan gittiği her yerde gördüğü teveccühün her geçen gün arttığını, seçimlerin Niğde’de ve genelde kazananın şimdiden kendileri olduğunu bunun da Niğde’ye hayırlı olmasını temenni ederek “İYİ’ler kazanacak” dedi.

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

İnan Niğdeli seçmene seslenerek “Laf aramızda kimse duymasın ama KAZANIYORUZ” diyerek 14 Mayıs gecesinin Niğdemiz adına ve ülkemiz adına köklü bir değişim ve refahın yaşanacağına vurgu yaptı.

İnan ziyaretlerinde birçok konunun çözümünün hazır olduğunu bunu defalarca millet ittifakı ortaklarının beyan ettiğini ve seçim beyannamesinde tek tek imzalanarak uygulamaya konulacağını ifade ederken; “Seçim beyannamemizin her bir satırı bizlerin sözüdür. Bu sözü tutmak ve vatandaşımıza hak ettiği Türkiye’de hak ettiği Niğde’de hak ettiği şekilde yaşamaları için yollara düştük. Hep dedik yine diyoruz. Biz hep birlikte kazanacağız” dedi.

EMREM İMAMOĞLUNA SALDIRI KABUL EDİLEMEZ

Açıklamasının devamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak olan Ekrem İmamoğlu’na karşı Erzurum’da gerçekleşen saldırının kabul edilemez olduğuna değinen İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan; “Yazıklar olsun! Bazı guruplar ve kişiler tarafından çoluğu çocuğu, genci, yaşlıyı taşlattınız. Çocuk genç yaşlı demeden o taşlar ve saldırılar ile birçok insanı yaraladılar. Görüyoruz ki organize kötülük sınır tanımıyor. Bazen hakaret ediyor, bazen taş atıyor, bazen deli saçması iftiralarla algı yapıyor, ayrıştırıyor, nefret ekiyor, bölüyor! Bunu yapanlar ve yaptıranlar ise asla utanmıyor. Hemen her alanda sınırsızca saldırıyor ve açıkça tehdit ediyorlar. Erzurum da yaşanan olaylar da, terör üzerinden ülkenin yarısından fazlasına atılan iftiralar da akıl alır gibi değil.

BU KÖTÜLÜĞÜ YENECEĞİZ

İyi, vicdanlı, sağduyulu ve bu Cumhuriyeti çok seven insanlar olarak, beraberce bu kötülüğün karşısında duracağız. Onurlu, gururlu şerefli ve namuslu hayatlarımızı sevgi ve huzur içinde hep birlikte yaşayacağız hiç merak etmeyin "Her Şey Çok Güzel Olacak” İyiliğin kazanmasına hasretiz. Memleketimin her sağduyulu insanının bu güzel dileğinin gerçek olmasını canı gönülden diliyorum” diye konuştu.(İyi Parti)


 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku