Merkezim Her Yerde Projesi Köy okulunda

Niğde Gençlik Merkezince yürütülen “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında, gençlik liderleri ve gönüllüleri, Niğde merkeze bağlı Elmalı köyünde bulunan Elmalı İlkokul öğrencilerine birbirinden güzel oyunlar oynatıldı.

Öğrenciler hem oyun oynadılar, hem de oynanan oyunlar hakkında bilgi sahibi oldular. Gençler arasında sosyal farkındalık oluşturarak sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturma, sorumluluk duygularını geliştirme ve topluma daha duyarlı bireyler kazandırma, kırsalda yaşayan ve köy okulunda okuyan gençlere gençlik liderleri aracılığıyla vizyon kazandırma, gençlere çevre bilinci kazandırma, gençlerde aidiyet duygusu oluşturma ve bununla birlikte gönüllü gençlerin ve öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırma amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında öğrencilerin yüzleri güldürülüyor.

Gerçekleştirilen ziyaret faaliyeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Niğde Gençlik Merkezi'nin gençlik liderleri ile gönüllü gençleri, “Gençlik Merkezi olarak 'Merkezimiz Her Yerde' projesi ile Niğde genelindeki okullarımızda okuyan öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Proje kapsamında bu seferki durağımız Elmalı köyünde bulunan Elmalı İlkokul bahçesinde kurduğumuz sanatsal, sportif stantlarla hem öğrencilerimizi bilgilendirdik, hem de onlara keyifli dakikalar yaşattık. Bundan sonrada diğer okullarımızı ziyaret edip, öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Gençlik Merkezi heyeti olarak, okulda eğitim-öğretim gören öğrencilere masa tenisi, mini golf, voleybol gibi sportif oyunlar hazırlayarak, oyunlar oynadık. Öğrencilerimiz hem oyun oynadılar, hem de oynanan oyunlar hakkında bilgi sahibi oldular” denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku