Küreselleşen Dünya ve Türkiye Konferansı Gerçekleştirildi

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezimizde düzenlenen konferansa Çiftlik Kaymakamı Mehmet Tığlı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Orhan Yalçın, Genel Sekreter Yardımcımız Abdulgani Özkan, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Mehmet Kaya konferansta, küreselleşmenin ortaya çıkışını ve dünyayı nasıl etkilediğini ele aldı. Küreselleşen Dünya ve Türkiye Konferansı’nda büyük güçlerin de dünyadaki etkilerini inceleyen Prof. Dr. Mehmet Kaya hastalık, kuraklık gibi çeşitli etmenlerin dünyayı derinden sarstığını ve dengeleri etkilediğini ifade etti.

Konferansta, Türkiye’nin dünyada değişen duruma olan etkisine de vurgu yapan Prof. Dr. Mehmet Kaya Türkiye’nin, Libya, Suriye ve Irak’ta bulunmasının önemli olduğunu sözlerine ekleyerek ülkemizin güvenliği için bu bölgelerde bulunmanın zorunluluk ifade ettiğini de aktardı.

Program sonunda Prof. Dr. Mehmet Kaya’ya, Çiftlik Kaymakamı Mehmet Tığlı tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku