Köydes İl Tahsisat Komisyonu toplandı

2023 Yılı KÖYDES Projesi kapsamında İlimize aktarılan ödeneğin kullandırılmasına ilişkin olarak KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Vali Vekili Adnan Türkdamar başkanlığında toplandı.

Toplantıya Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Altunhisar Kaymakam Vekili Sayın İlyas Kılıç, Çamardı Kaymakam Vekili Sayın İlhan Kayaş, Çiftlik Kaymakam Vekili Sayın Volkan Oral, Ulukışla Kaymakam Vekili Muhammet Furkan Bektaş, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Nusret Teksin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Ali Nebol, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sayın Necmettin Şeker, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Asım Baş, İl Sağlık Müdür Vekili Sayın Harun Yardımcı ve ilgili teknik personel katıldı.

Cumhurbaşkanlığının 8 Mart 2023 tarih 6909 sayılı kararı ile 2023 yılı KÖYDES Projesi kapsamında ilimize ayılan 45.930.037,00 lira ödenek ile yapılacak işlerin değerlendirildiği toplantı neticesinde;

2023 yıllında İl Özel İdaresi sorumluluk sahasında bulunan köy yollarında 17,5 kilometre Bitümlü Sıcak Asfalt Kaplama, 7 kilometre onarım ve 7 kilometre stabilize kaplama projesi programa alındı. Bunun yanı sıra ortak alım kapsamında 13.779.011,10 lira karşılığında akaryakıt alımına karar verildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku