KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanından Üniversiteye Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin’e, UNIKOP Enerji Evinde, Prof. Dr. Yüksel Kaplan tarafından, enerji verimliliği bilincini artırmayı amaçlayan Enerji Evinin çalışma sistemleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Enerji Evindeki incelemelerini tamamlayan heyet, Silisyum Teknolojileri Laboratuvarımıza geçerek burada da Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Seyhan’dan da Silisyum Teknolojileri Laboratuvarımız ile ilgili birçok bilgi aldı.

İncelemeler sonunda açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, ellerinden geldiğince Üniversitemiz laboratuvarlarını fiziki ve teknolojik açıdan modernleştirme gayretinde oldukları aktararak, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin’in de göstermiş oldukları ilgileri ve destek sözleri dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ise UNİKOP Enerji Evinin ve Silisyum Teknolojileri Laboratuvarının önemli projeler olduğunu belirttiği açıklamalarında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin kendileri için çok değerli bir paydaş olduğunu ve iş birliklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretler, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku