Kı­zı­lay çocuk ev­le­rin­de kalan ço­cuk­lar­la be­ra­ber pizza yaptı

Güzel prog­ram dü­zen­le­dik­le­ri için Niğde Kı­zı­lay Şu­be­si’ne te­şek­kür­le­ri­ni ile­ten Nes­li­han Gül Koç, “Kı­zı­lay'ımı­zın pro­je­sin­de, Niğde çocuk ev­le­rin­de kalan genç­le­ri­miz­le, 13-18 yaş grubu ara­sın­da­ki yak­la­şık 20 gen­ci­miz­le, Niğde Ömer Ha­lis­de­mir Üni­ver­si­te­si Sos­yal Bi­lim­ler Yük­se­ko­ku­lu Aş­çı­lık Prog­ram­cı­lık Bö­lü­mü’nde güzel bir et­kin­lik için bu­ra­da­yız. Ço­cuk­lar­la hem vakit ge­çir­dik hem stres attık. Bu pro­je­den do­la­yı Kı­zı­lay'ımıza çok te­şek­kür edi­yo­ruz. On­la­rın eme­ği­ne sağ­lık. Ke­yif­li bir ortam oldu ve ço­cuk­lar gayet mutlu” dedi.
Pro­je­le­rin de­va­mı­nın ge­le­ce­ği­ni söy­le­yen Kı­zı­lay Niğde Şube Baş­ka­nı Kemal Gen­çoğ­lu , “Niğde Kı­zı­lay ola­rak Şen­len­dir­me Pro­je­le­ri’miz­den bir ta­ne­si olan Sevgi Mut­fa­ğı Aş­çı­lık Atöl­ye­si'nde­yiz. Çocuk ev­le­rin­de­ki genç­le­ri­miz­le be­ra­ber aşağı yu­ka­rı 20-25 öğ­ren­ci­miz­le be­ra­ber pizza ve ye­mek­ler yap­tık. Güzel bir et­kin­lik oldu. Bu­ra­da­ki mal­ze­me­ler proje kap­sa­mın­da Niğde Kı­zı­lay Şu­be­si ta­ra­fın­dan kar­şı­lan­dı. Diğer pro­je­ler­le de in­şal­lah güzel şey­ler or­ta­ya çı­ka­ra­ca­ğız” açık­la­ma­sın­da bu­lun­du.
Prog­ra­ma Niğde Va­li­si Mus­ta­fa Koç’un eşi Nes­li­han Gül Koç, Niğde İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Adnan Öz­de­mir’in eşi Duygu Öz­de­mir, Niğde İl Jan­dar­ma Ko­mu­ta­nı Kı­dem­li Albay Nihat Özkök’ün eşi Seçil Özkök, Niğde Aile ve Sos­yal Hiz­met­ler İl Mü­dü­rü Umut Zey­bek, Kı­zı­lay Niğde Şube Baş­ka­nı Kemal Gen­çoğ­lu, Kı­zı­lay Niğde Şu­be­si Kadın Kol­la­rı üye­le­ri ve öğ­ren­ci­ler ka­tıl­dı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku