Kırsal kalkınma hibe sözleşmeleri imzalandı

Niğde İl Tarım ve Orman Müdürü Asım Baş ve yatırımcılar Ahmet Türkmen ve Osman Kendirli, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı (KKYDP), 14.3 Projesi A İş Planı kapsamında hazırlanan ve hibe almaya hak kazanan projelerin hibe sözleşmelerini imzaladılar. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından IPAR kapsamında olmayan illerde yüzde 50 destek verilen Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı (KKYDP) A İş Planı kapsamında yapılan başvurular İl Proje Değerlendirme Komisyonu ve Merkezi Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirildi.

Değerlendirme kapsamında hazırladığı proje ile hibe desteği almaya hak kazanan Ahmet Türkmen ve Osman Kendirli Niğde tarım ve Orman İl müdürlüğünde müdür Asım Baş ile birlikte hibe sözleşmesine imza attı. Müdür baş sözleşmelerin yatırımcılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku