Kayseri'de dayanışma yemeğinde Niğdeliler Buluştu

Kayseri Niğdeliler Derneği (KANİDER) Başkanı Elvan Öztürk, dernek hakkında bilgiler vererek, " Derneğimiz 2022'nin Haziran ayında kurulmuş olup, derneğimizin kuruluş amacı Kayseri'de yaşayan Niğdeliler arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak, kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlemek, Niğde'nin tanıtımına katkı sağlamaktır. Derneğimizin amacı, Kayseri'nin Niğde'ye en yakın büyük şehir olmasından dolayı başta sağlık, eğitim ve ticaret için gelen hemşerilerimize yardımcı olmak ve gelecek nesillerimize miras olarak bırakacak güzellikleri korumak ve yaşatmaktır”dedi.

Niğdeli Dernekler Federasyonu Başkanı Tuğrul Urhan da, Niğdelileri bir araya getirerek tek çatı altında toplamaya devam edeceğimiz bu umut dolu yolculukta; Kayseri' de yaşayan Niğdelileri (KANİDER) Kayseri Niğdeliler Derneği çatısı altında toplayan Elvan Öztürk ve yönetiminin düzenlemiş olduğu "Niğdeliler Buluşma Yemeği" için teşekkür ederim. Orta Anadolu'muz Türkiye çapında siyaseten de, ticaretinde diğer bölgelere göre çok gerideyiz. Bu da bizim özelliğimiz ama bir şey de öndeyiz, vatanın yiğitliği konusunda. Ne zaman dara düşmüşse vatan, Niğde'den çıkar kahraman" dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku