Kapatılan Hüyük Jandarma Karakolu yeniden açıldı

Niğde-Kayseri yolu üzerinde bulunan Hüyük Jandarma Karakolu Edikli, Konaklı, Karaatlı ve Dündarlı Beldeleri ile Aşlama Çarıklı, Dikilitaş, Hacıbeyli ve İçmeli Köyü sorumluluk alanında hizmet verecek.

Açılışta konuşan Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök, Hüyük ve civar köylerde meydana gelen olaylara zamanında müdahale etmek maksadıyla ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için Hüyük Jandarma Karakolunun yeniden açılması ihtiyaç doğduğunu söyledi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ise: “Bilindiği üzere başarılarla dolu köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Teşkilatımız kuruluşundan bu güne kadar Yüce Türk Milletinin sevgi ve güvenine mahzar olmuş, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki başarılı hizmetleri, milletimiz nezdinde, büyük takdir ile karşılanmıştır.Şüphesiz ki; Görev Sorumluluk sahası içerisinde, gerek caydırıcılık ve önleyicilik görevleri, gerekse olayların vukuundan sonraki icra ettiği adli görevlerle jandarmamız her zaman Vatandaşlarımızın huzur kaynağı olmuştur. Biliyoruz ki; Güvenlik  hizmeti ve huzurun sağlanması, İnsan oğlunun ve toplumların en önemli ihtiyaçlarından biridir.Bu  hizmet ülkemizde, kentlerde Emniyet güçlerimiz, kırsalda, kasaba ve köylerimizde ise Jandarmamız tarafından yerine getirmektedir.Diğer taraflardan Hizmet binaları, personel kalitesi ve Jandarmanın kullanmış olduğu ekipman da hizmetin kalitesi açısından çok önemlidir. Memnuniyetle görüyoruz ki, Modern hizmet binalarıyla, giderek uzmanlaşan profesyonel kadrosuyla, Kullanmış olduğu ekipman ve teçhizatıyla jandarma teşkilatımız her geçen gün kendisini geliştirmekte ve yenilemektedir.Her zaman Vatandaşımızın yanında ve yakınında olan jandarma teşkilatımız Sahip olduğu bu donanımlarıyla  halkımızdan aldığı güçle azim ve kararlılıkla hizmetlerine bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz hizmet binasında devam edecektir.Ümit ediyorum ki; bugün hizmete açtığımız karakol, vatandaşlarımızla bizler arasında bir köprü olacak, bölgenin güvenliğinin sağlanması anlamında önemli hizmetler yerine getirecektir.İnşallah burada görev yapan arkadaşlarımız da vatandaşlarımızla uyum içerisinde başarılı güzel görevler ifa edecek, Halkımızın huzuru konusunda en İyisini yapma gayreti içerisinde olacaklardır”dedi.

Konuşmaların ardından karakolun açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine AK Parti Niğde milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve çevre belde başkanları da  katıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku